Haul time


   Pot spune ca,in ultimul timp,spre surprinderea mea,am fost destul de cumpatata in ceea ce priveste aruncatul banilor pe prostioare neesenetiale.Dar,bineinteles,dupa ce am fost a good girl for 2 months,trebuia sa mi iau revansa in cele din urma:))).Asa se face ca,ajungand din nou in Timisoara pentru a da o restanta(facultatea bat-o vina),am facut o vizita pe la Dm si prin mall,neputand sa plec fara sa iau ceva:)).  • Samponul uscar de la Balea(Trend it up):-sunt absolut indragostita de el. Va pot spune ca am fost foarte trista deoarece nu mai reuseam sa-l gasesc(nu l-au mai adus cateva luni),dar in cele din urma totul s-a terminat cu bine:))).He's mine again.
  • Pensula de blending de la Ebelin:-a fost numai 10 lei si am zis ca why not?Niciodata nu poti avea prea multe pensule de blending.
  • Rimelul de la Essence I <3 extreme:-nici nu mai stiu de cate ori am recumparat acest rimel,dar va pot spune sigur ca o sa continui sa il cumpar pentru ca isi face treaba foarte foarte bine si este si accesibil din punct de vedere al pretului.
  •  Essence Long Lasting eye pencil (in 01 Black fever):-la fel ca si rimelul,este un all time favourite si va continua sa fie in colectia mea atata timp cat o sa continue sa-l produca cei de la Essence:))
  •  Lotiunea cu vitamina B5 de la Farmec am luat-o de la farmacie,am dat cred in jur de 9 lei pe ea cu cardul de fidelitatea si pot spune ca pare sa isi faca efectul,dar o sa va povestesc mai multe mai tarziu dupa ce apuc sa o mai testez.
  • Nyx hd concealer:-pe acesta nu l-am cumparat din Timisoara,ci din Arad,din Splend'or(sper sa nu gresesc numele magazinului).Eram in cautarea paletelor de la Sleek pe care auzisem ca urmau sa le primeasca impreuna cu alte goodies de la acest brand,dar cand am ajuns eu acolo s-a dovedit ca inca nu fusesera lansate in magazine,asa ca,pentru a nu pleca cu mana goala,am zis sa incerc unul din anticearcanelele mult laudate de la Nyx .

     Acestea au fost toate ''prostioarele'' pe care le-am cumparat in ultimul timp.Eu zic ca nu sunt chiar asa de multe si ca m-am descurcat destul de bine,necheltuindu-mi toti banii odata:)).

Comentarii

Postări populare